Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

A méz jótékony hatását mindenki ismeri. Betegségek megelőzésére, kezelésére rendszeresen használjuk. Áma méz csodákat művel a bőrrel is. A méz öregedés-gátló és kitűnően hidratál. Gazdag antioxidánsokban, amelyeknek antimikrobás hatása van. Védi a bőrt a káros UV sugaraktól és segít a bőr megfiatalításában. A méz hidratálja a bőrt, amely így rugalmas marad. Az ókori hölgyek előszeretettel használtak mézet és tejet, hogy a bőrük fiatal, ragyogó és sima maradjon. Tibeti mézmasszázs, csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás alkalmazása, amelyet leggyakrabban háton, csípőn, combon alkalmaznak. A mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt. A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákuumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre. A kezelés során a méz színe teljesen megváltozik!

Kizáró okok:

Bőrérzékenység, méz- virágpor allergia,cukorbetegség,láz, fertőzőbetegség, terhesség, súlyos, elhanyagolt betegségek, tudatmódosító szerek általi befolyás (alkohol, drog, erős nyugtatók stb.) , üszkösödés, törés, ficam, sebes illetve gombás bőr, hámhiány, trombózis, súlyos szívbetegség, pacemaker használata

Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges)

Nem kizáró de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: bőrelváltozás, allergia, gyulladás a visszér- vagy nyirokrendszerben, dagadt, ödémás láb, szív vagy vese eredetű keringési elégtelenségek Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd! Figyelem! Tibeti mézmasszázs vákuumhatás miatt erőteljes, esetenként fájdalmas technika. Bőr átmenetileg kipirosodhat, nagyon érzékenyeknél akár több napig tarthat a bőrelváltozás! Vedd figyelembe, mielőtt erre a masszázstípusra jelentkezel!

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő: 45 perc

Ára: 6490 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod.

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo