Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Honnan ered a talpreflexológia:

„A lábak és a kezek reflexzóna-masszázsát mint az egészségmegőrzés természetes módját sok nép ősidők óta ismeri, ezek a módszerek a különböző kultúrákban fellelhetők. A kezelési módoknak az eredetét nem ismerjük. Valószínűleg éppoly idősek, mint az akupunktúra vagy az akupresszúra. Leírásokból arra lehet következtetni, hogy már velük együtt alkalmaztak reflexzóna-masszázst. Ez azt jelenti, hogy a masszázsnak ez a formája 6000 éves múltra tekint vissza.” (Dr. Franz Wagner: Reflexzónamasszázs mindenkinek)

Mire jó a talpreflex masszázs:

A talp masszírozásával (reflexek kiváltásával) a központiidegrendszerre, vérkeringésre, nyirokkeringésre, belső szervekre lehet hatást gyakorolni, talp rendkívül gazdag érzőideg ellátása révén. Lábon több mint 70.000 idegvégződés található.Két egymás mellé tett talpon a test összképét találjuk, mérethűen kicsinyítve. Láb tulajdonképpen egy központi kapcsolóhely, ahonnan az egész emberi szervezetre távolhatásokat tudunk kiváltani. A szervezet öngyógyító erőit mozgósítjuk és az energiák szabad áramlását tesszük lehetővé. Stimulálás hatására, erősödik az immunrendszer, csökken a fájdalom, oldódnak a testi-lelki feszültségek, hormontermelő mirigyek működése normalizálódik. Helyreigazítás: nyitókép nem talptérkép sokkal inkább művészet, alkotóiszabadsággal. Talptérkép:bizonyos pontokon fájdalmat vagy elváltozást tapasztalsz, abból még nem következik hogy bármilyen betegség miatt kellene aggódnod, ez csak egy jelzés a szervezettől. Érdemes masszírozni ezeket a pontokat, amit a test meghálál és beindítja az öngyógyító folyamatot.

Masszázs 18.kerület

Kinek érdemes kipróbálni a talpmasszázst:

Röviden: bárkinek akinél nem áll fenn kizáró ok. Gyerekkortól időskorig, férfiaknak és nőknek egyaránt. Azoknak akiknek bármilyen orvosi szempontból nem magyarázható egészségi problémája van (meddőség, rendszertelen menstruáció, rendszeres fájdalom, visszatérő gyulladás vagy betegség) Tanulási vagy önkifejezési nehézségek esetén.

Kizáró okok:

láz, fertőzőbetegség, veszélyeztetett terhesség, súlyos, elhanyagolt betegségek, tudatmódosító szerek általi befolyás (alkohol, drog, erős nyugtatók stb.) , üszkösödés, törés, ficam, sebes illetve gombás láb (köröm nem ide tartozik), trombózis, súlyos szívbetegség, pacemaker használata esetén. Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges) Nem kizáróok, de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: Gyulladás a visszér- vagy nyirokrendszerben, áldott állapot, dagadt, ödémás láb, cukorbetegség, szív vagy vese eredetű keringési elégtelenségek, daganatos betegségek (végstádiumos, kezelt vagy gyógyult betegek masszírozhatók) Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd!

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő:45 perc

Ára: 4 900 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod.

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo