Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

A sómasszázs egy peeling eljárás:

A peeling lényege, hogy megszabadítsuk a bőrt az elhalt hámsejtektől, javítsuk a vérkeringést az adott területen, elősegítsük az új sejtek képződését. A test radírozása a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a bőr megújításának. A sómasszázst már az ókorban is használták. A testradír voltaképpen mechanikai úton, dörzsöléssel szabadít meg az elhalt hámsejtektől. A szennyeződések könnyebben eltüntethetők a bőr felületéről, pórustisztító hatása van, segít a vitaminok, krémek hatóanyagainak jobb felszívódásában, hiszen könnyebben bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe!

Mikor érdemes sómasszázsra jelentkezned?

Évente legalább két alkalommal meg kell hogy szabaduljunk az elhalt hámsejtektől. Mielőtt cellulit kezelésbe, fogyókúrába kezdesz érdemes kitisztítani a pórusokat, felpezsdíteni a vérkeringést. Nagyon jó kiegészítője az olajos masszázsoknak. Problémás, pattanásos bőrre hatékony megoldás lehet.

Kezelés menete:

Hasonló egy frissítőmasszázshoz, csak az alapanyag más. Finomszemcsés Himalája sót összekeverünk természetes olajjal és egy kevés titkos összetevővel, ezzel masszírozzuk át az egész tested. Masszázs végén a masszát és az elhalt hámsejteket letöröljük vagy ami még jobb egy gyors zuhannyal lemosod. Majd tápláló olajat masszírozunk a bőrödbe, kezelés ideje 45 perc. Hosszabb kezelési időbe (90 perc) belefér egy szauna, ami segíti méregtelenítést. Eredménye: gyönyörű, egészséges bőr. Himalája só helyett kérheted, hogy barnacukorral kezeljünk, hatását tekintve nincs különbség.

Kizáró okok:

Láz, súlyos, elhanyagolt betegségek

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő: 45 perc

Ára: 5 490 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat! Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod.

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo