Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Mi az a banyapúp, hogyan alakul ki?

A banyapúp egy rendellenes görbület a felső háticsigolyán, ami egy tenyérnyi méretű, jól tapintható, puha púpot képez a nyak alatt. A púptól a fej és a nyak előredől. Az elváltozás sok esetben csak esztétikai problémát okoz, de előfordul, hogy nyakfájáshoz, ízületi gyulladáshoz, izom görcshöz, fejfájáshoz vezet. Leggyakrabban a nyak és a hát tartáshibája okozza a problémát. A rossz tartás következtében a nyaki ív és a háti gerinc találkozásánál a kötőszövet és az izomzat felszaporodik és letapad. Speciális tornával, tartásjavítással és masszázzsal a púp mérsékelhető, hosszútávon el is tüntethető. Mint minden elváltozásnál célszerű a megelőzésre hangsúlyt fektetni. Kikre jellemző:nők veszélyeztetettebbek, épp úgy mint a cellulit kialakulásánál. Hormonális adottságok, laza kötőszövet miatt. Pl: varrónőknél, irodai munkát végzőknél, minden olyan esetben kialakulhat, amikor hosszú ideig lefelé kell néznünk (okoseszközök használata, házimunka stb.)

Kizáró okok:

Láz, súlyos, elhanyagolt betegségek

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra! Javasolt kezelési idő:45 perc

Ára: 4 900 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod. Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo