Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Honnan ered, mire jó a frissítő, relaxáló masszázs:

Masszázs az egyik legősibb, természetes és egyszerű módszer, mellyel megelőzhetjük a betegségeket és fenntarthatjuk az egészségünket, javíthatjuk az állóképességünket. Hippokratész jegyezte le i.e. hogy a masszázs a merev ízületeket mozgásképessé teszi, tónust ad a szöveteknek. A masszázs alapja a kézzel történő érintés, simítás, dörzsölés, gyúrás. A simogatás természetes gesztus gyermekkorban, majd az európai társadalomban felnőtt korra, egyre inkább tabuvá válik. A masszázs feloldja ezeket a gátakat és visszaadja az érintés eredeti jótékony tartalmát. Továbbá javítja a vér és nyirokkeringést, nyugtatja a testet és a lelket. Vérnyomás, légzés normalizálódik, izomteljesítmény javul. Általános fájdalom csökkentő hatása van.

Kinek érdemes kipróbálni:

Azoknak akik hosszabb, gyengédebb masszázst szeretik, azoknak akik még soha nem jártak masszőrnél. Akik nehezen tudják elengedi magukat, megélni a pillanatot. Akik vágynak a kényeztetésre de valamilyen okból nem kapják meg. Frissítő masszázst illóolajokkal, sheavajjal vagy kakaóvajjal végezzük, hogy az ellazulás még eredményesebb legyen.

Kizáró okok:

Láz, fertőzőbetegség, veszélyeztetett terhesség, tudatmódosító szerek általi befolyás (alkohol, drog, erős nyugtatók stb.) , üszkösödés, daganatos betegségek (végstádiumos vagy gyógyult betegek masszírozhatók)

Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges)

Nem kizáró ok de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: Cukorbetegség, elhanyagolt betegségek, törés, ficam, sebes illetve gombás testrész, trombózis, szemölcs Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd!

Javasolt kezelési idő: minimum 60 perc

Ára: 5 900Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod. Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

logo