Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Lehet-e masszírozni a kismamákat?

Igen! Várandóság alatt sem kell lemondanunk a kellemesen kényeztető masszázsról. Kismama masszázs nagyszerűen el tudja lazítani a várandósok igénybe vett testét és lelkét. Terhesség alatt a test statikai változása miatt másképp terhelődik a hátizom: a megnövekedett pocak a gerincoszlopot előre húzza, ezért az izmok kompenzálnak, túlterhelődnek. Bizonyos testtájékok kifejezetten érzékennyé válhatnak. A hormonváltozások pedig fellazítják a szöveteket, a csontos medence elkezd a baba helyigényéhez alkalmazkodni, szélesedni. Ez mind-mind kellemetlenséget okozhat a várandósság alatt.A vállövi terület – vagy más néven a stressz zóna -, is helyet kap a masszírozandó területek sorában. Az új szerepkörök, a felelősségvállalás is sok feszültséget okozhat egy fiatal nő életében. Ezeket a lelki elakadásokat testi szinten, rendszerint a csuklyás izom területére gyűjtjük be és raktározzuk el, kisebb-nagyobb izomcsomók formájában. A mentális túlterheltség, a szorongás, a félelem oldása, a lelki ellazulás az érintésen keresztül hatásosan oldható vagy csökkenthető. A masszázs közben a várandós édesanya speciális pozícióban, kényelmes oldalfekvésben helyezkedik el. Feje alá és a lábak alá párnát helyezünk. Kerüljük az allergén illóolajokat, ugyanazt az olajat használjuk mint a csecsemőmasszázshoz.

Kizáró okok:

veszélyeztetett terhesség, láz, fertőzőbetegség, vérzés, a terhesség első trimesztere, sebes illetve gombás bőrfelület, hámhiány, trombózis, súlyos szívbetegség

Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges)

Nem kizáró de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: Görcsök, has korai keményedése, magas vérnyomás, bőrérzékenység, bőrelváltozás, allergia, gyulladás a visszér- vagy nyirokrendszerben, cukorbetegség Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd!

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő:45 perc

Ára:4 900 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod, szülést követően csecsemőmasszázsra is érvényes!

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo