Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

A menedzsernek célja van,terve van, határidőkkel dolgozik.A menedzser másokra is hatással van. Menedzser az, aki a munkatársait nem potenciális problémaként, hanem élő lehetőségekként látja.A menedzser példát mutat. Ismerős mondatok ezek a menedzsernek: szakkönyvek, előadások jórésze így kezdődik. Cégek, vezetők, akik coachingfolyamat részeként felismerik, hogy sem nekik sem a kollegáiknak nincs idejük önmagukra, egészségüket a munka mögé helyezik, számukra lehet megoldás a menedzser masszázs. Az irodai székmasszázs egy technika, amelyet kaliforniai orvosok az ülőmunka okozta panaszok enyhítésére fejlesztettek ki. A kezeléshez egy speciálisan kialakított székbe kell beleülni. A masszázshoz nem kell levetkőzni, krém, olaj, nélkül, ruhán keresztül történik. A kezelés segít a stressz, és izommerevségek feloldásában, valamint az általuk kiváltott betegségek megelőzésében. A masszőr akupresszúrás pontok stimulálásával ér el pozitív változást. Ez a masszázstechnika a hát- nyak- váll, kar-kéz területeit kezeli, illetve az ezen területeken levő izmok, inak és ízületek megfelelő működésére fókuszál. Hosszútávon segíti a hatékony munkavégzést, valamint a dolgozókra is pozitívan hat.

Kis helyet igényel: pihenő, orvosi szoba, iroda, öltöző, nyugodt sarok elég a megvalósításhoz.

Kizáró okok:

Láz, súlyos, elhanyagolt betegségek

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő:30 perc

Ára:3 900 Ft

Bérlettel kedvezőbb! Cégeknek egyedi ajánlat kérhető! Rövidebb kezelési idővel (15-20 perc), szinte bárhol végezhető. Kiszállás Budapest területén ingyenes, már 10 fő esetén.

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo