Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Mire jó az anticellulit kezelés:

Nők testsúlyának kb 25%-a zsír, míg a férfiaké mindössze 10%. Az ösztrogén (női nemi hormon) felelős a zsír raktározásáért. A testzsír arány a nőknél magasabb, a kötőszövet lazább, 50 éves kor felett a női lakosság 98%-a érintett ebben a problémában. Női test bizonyos részei comb, fenék, csípő nagy mennyiségű zsírt képes elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Zsírsejtecskék az alkati adottságokon túl, a helytelen táplálkozás, stressz és a mozgásszegény életmód hatására elkezdenek növekedni. Kötőszövet meglazul a szövetek vér és nyirokkeringése lassul, bőr ezen a területen hidegebb mint máshol. Zsírgöböcskék áttörnek a laza kötőszöveten és megjelenik a narancsbőr.

Kinek érdemes kipróbálni:

Narancsbőr azon túl, hogy nem egy szép látvány, keringési problémára utal. Ezeken a területeken a keringés renyhe, szövetekben nem megfelelő az áramlás. Így az anyagcseretermékek panganak a kényes helyeken. Minden nőnek érdemes kipróbálni aki fogyókúrázik és gyorsabb, látványosabb eredményt szeretne elérni. Aki szeretne fürdőruhát hordani, akinek fontos a megjelenés, az egészséges bőr. Aki ülő munkát végez. Akinek nincs ideje, lehetősége sportolni.

Anticellulit kezelés menete:

Kényes területeket csak fokozatosan szabad hozzászoktatni a kezeléshez. Alkalomról alkalomra egyre erősebb technikákat alkalmazunk. Bevezető kezelések mindvégig megmaradnak, csak az idejük rövidül.Javasolt kezelési idő 60-90 perc de lehetőség van 45 perces program összeállítására is.
  • 1. alkalom: nyirokkapuk megnyitása + nyirokmasszázs + sómasszázs 90 perces masszázs esetén + szauna vagy testtekercselés. Tekercselt testtel alábbi lehetőségek közül választhatsz: fekverelaxálszvagy sétálsz esetleg futsz a futópadon. Legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy belső izommunkával megtámogatjuk a kezelést.
  • 2. alkalom: nyirokkapuk megnyitása + nyirokmasszázs + alakformáló masszázs + tibeti mézmasszázs + testtekercselés 60 perces masszázs esetén : tekercselt testtel haza tudsz menni, ha van rá lehetőséged. 90 perces masszázs esetén: tekercselt testtel alábbi lehetőségek közül választhatsz: fekve relaxálsz, használod a szaunát vagy sétálsz esetleg futsz a futópadon. Legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy belső izommunkával megtámogatjuk a kezelést.
  • 3. alkalom: nyirokkapuk megnyitása + nyirokmasszázs + alakformáló masszázs + köpölyözés + testtekercselés. 60 perces masszázs esetén : tekercselt testtel haza tudsz menni, ha van rá lehetőséged. 90 perces masszázs esetén: tekercselt testtel alábbi lehetőségek közül választhatsz: fekve relaxálsz, használod a szaunát vagy sétálsz esetleg futsz a futópadon. Legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy belső izommunkával megtámogatjuk a kezelést.
  • 4. alkalom: nyirokkapuk megnyitása + nyirokmasszázs + alakformáló masszázs +zsírtörés+ köpölyözés + testtekercselés. 60 perces masszázs esetén : tekercselt testtel haza tudsz menni, ha van rá lehetőséged. 90 perces masszázs esetén: tekercselt testtel alábbi lehetőségek közül választhatsz: fekve relaxálsz, használod a szaunát vagy sétálsz esetleg futsz a futópadon. Legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy belső izommunkával megtámogatjuk a kezelést.
  • 5. alkalom: nyirokkapuk megnyitása + nyirokmasszázs + alakformáló masszázs +zsírtörés+ tibeti mézmasszázs+ testtekercselés. 60 perces masszázs esetén : tekercselt testtel haza tudsz menni, ha van rá lehetőséged. 90 perces masszázs esetén: tekercselt testtel alábbi lehetőségek közül választhatsz: fekve relaxálsz, használod a szaunát vagy sétálsz esetleg futsz a futópadon. Legjobb eredményt akkor érjük el, ha egy belső izommunkával megtámogatjuk a kezelést. Aki idegenkedik a tekercseléstől használhatja helyette az infraszaunát. Fent leírt kezelések bármelyik része elhagyható, cserélhető, természetesen csak a fokozatosság elve szerint. Kezeléseket 3-5 naponként célszerű alkalmazni. Két kezelés között 2 napnak minimum el kell telnie, hogy a test regenerálódjon. Tekercseléshez használt krém, olaj erőssége eltérő a kezelés elején és a végén.

Hatékonyság javítható:

ha a köztes napokon szaunázol, sok folyadékot iszol: citromos víz (C vitamin étvágy csökkentő), víz, gyümölcstea cukor nélkül!, frissen facsart gyümölcslé, bármi ami cukormentes és nincs benne koffein. Segít ha mozogsz, sétálsz, sportolsz, egészségesen táplálkozol. Drasztikus fogyókúra, teljes életmód váltás egyik napról a másikra veszélyes! Fokozatosság elvét érdemes betartani, fontos hogy a testünk a törődést érezze ne az erőszakot!

Kizáró okok:

láz, fertőzőbetegség, súlyos allergia, fokozott bőrérzékenység, terhesség, szoptatás, súlyos, elhanyagolt betegségek, tudatmódosító szerek általi befolyás (alkohol, drog, erős nyugtatók stb.) , üszkösödés, törés, ficam, sebes illetve gombás bőr, hámhiány, trombózis, súlyos szívbetegség, pacemaker használata esetén.

Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges)

Nem kizáró de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: Bőrérzékenység, allergia, gyulladás a visszér- vagy nyirokrendszerben, dagadt, ödémás láb, cukorbetegség, szív vagy vese eredetű keringési elégtelenségek Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd! Javasolt kezelési idő: 60-90 perc minimum 5 alkalom szükséges ahhoz, hogy eredményt érjünk el. Lehetőség van 45 perces program összeállítására.

Ára: 4 830 Ft-tól

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első bérletárából.

logo