Mannamasszázs Masszázs 18.kerület

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából ill ha az ajánlásoddal érkezik egy új vendég.

Bejelentkezés
Masszázs 18.kerület

Honnan ered a svédmasszázs:

A masszázs évezredeken át fejlődött. Ősidők óta ismert, differenciált gyógymód, amit néhány évtizeddel ezelőtt ismertek el igazán. Klasszikus svédmasszázstPehr Henrik Ling svéd vívómesternek köszönhetjük. Aki rendszerezte a fogásokat, és a masszázst tornagyakorlatokkal kombinálta. Foglalkozott a masszázs hatásaival és javallataival is. Érdekes megjegyezni, hogy a svédmasszázs sajnálatos módon a klubokban honosodott meg, ezzel nagyot vesztve morális értékéből. 20. századi Európában kerülik a svéd masszázs megnevezést. Komoly intézmények szívesebben csak a "klasszikus masszázs" megnevezést használják.

Mire jó a svédmasszázs:

A masszázsterápia reneszánszát éli, mivel egyre több ember fedezi fel hatékonyságát nemcsak az ellazulás és a feszültség oldódásának elősegítésében, hanem a fájdalom és a működési zavarok megszüntetésében is. A svédmasszázs fogásrendszere enyhíti a testi és lelki panaszokat egyaránt. Segít a jó közérzet megteremtésében, megőrzésében, ugyanakkor regeneráló hatású is: csökkenti a lábduzzadást, a végtag-derék-nyak-váll fájdalmat, hatékony fejfájás ellen. Szabályozza a vérnyomást, javítja a vénáskeringést, nyirokkeringést, bőrradírozó, revitalizáló hatású. Jótékonyan hat a hormonrendszerre, immunerősítő.

Kinek érdemes kipróbálni:

Azoknak akik a közepes erősségű vagy erősebb masszázst szeretik. Izomfeszülés, izomfájdalom esetén. Aszimmetrikus sportot űzőknek vagy mozgásszegény életmódú embereknek. Monoton, egyoldalú munkát végzőknek, azoknak akik sokat ülnek vagy állnak munka közben. Veleszületett vagy szerzett mozgásszervi betegeknek. Segíthet baleset utáni rehabilitációban, törések, zúzódások utókezelésében. Azoknak is érdemes masszázsra járni akik túlsúllyal küzdenek. Krónikus fáradtság érzés esetén is.

Kizáró okok:

láz, fertőzőbetegség, súlyos, elhanyagolt betegségek, tudatmódosító szerek általi befolyás (alkohol, drog, erős nyugtatók stb.) , üszkösödés, törés (végtag törés esetében a másik végtagot lehet masszírozni, sőt érdemes), ficam, sebes illetve gombás bőr, hámhiány, trombózis, súlyos szívbetegség, pacemaker használata esetén.

Konzultáció a masszőrrel: (esetleg szakorvosi beleegyezés szükséges)

Nem kizáróok de körültekintést igényelnek az alábbi állapotok: Bőrérzékenység, bőrelváltozás, allergia, terhesség, gyulladás a visszér- vagy nyirokrendszerben, dagadt, ödémás láb, cukorbetegség, szív vagy vese eredetű keringési elégtelenségek Fel nem sorolt betegséget, gyógyszerszedést kérlek jelezd!

Természetes gyógymódok előnye:

Nincs káros mellékhatásuk, ha helyesen alkalmazzuk. Az egész emberi szervezetre kiterjedő gyógyító hatást érünk el. A betegség, rossz közérzet okát, eredetét szünteti meg, nem csak tünetet kezel. Tisztít, méregtelenít, immunrendszert erősít, blokk oldásra kiváló módszer. Természetes gyógymódok sem csodaszerek! Orvosi illetve a gyógyszeres kezeléseket csak fokozatosan, kezelőorvossal egyeztetve érdemes csökkenteni, gyógyulás esetén elhagyni! Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy aki bármilyen természetes gyógymódot használ, annak nincs szüksége szűrővizsgálatra vagy orvosibeavatkozásra!

Javasolt kezelési idő:60 perc

Ára: 5 900 Ft

Bérlettel kedvezőbb, nézd meg ajánlatunkat!Bérleteket különböző kezelésekre is használhatod.

Nyitási akció: 25% kedvezmény az első alkalom árából.

logo